راهنمای خرید بهترین پاوربانک
در این پست از بلاگ فروشگاه اینترنتی زیبوکالا، به راهنمای خرید بهترین پاوربانک می پردازیم. در صورتی که قصد خرید بهترین پاوربانک فست شارژ را دارید ، تا پایان این متن با ما همراه باشید.
امروزه به علت بهره گیری زیاد از گوشیهای هوشمند و سایر گجتهای الکترونیکی و نگرانی از تمام شدن شارژ، پاور بانک محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده و به یکی از اصلیترین وسیله های مورد احتیاج بسیاری از اشخاص تبدیل شده است. از سالهای گذشته با توجه به استقبال افراد، پاور بانکها در مدل های مختلف و ظرفیتهای گوناگونی طراحی و تولید می شوند و با توجه به نوع کاربری، برند ، قیمت، از تکنولوژی و قابلیتهای جذاب و متفاوتی خصوصا شارژ سریع برخوردار هستند.
انواع پاوربانک
پاوربانکها در مدل های مختلف و گوناگونی طراحی و تولید می شوند ، منتها عملکرد همه ی آنها تا حد بسیاری شبیه به یکدیگر می باشد. این دستهبندی در ابتدای کار به شما کمک میکند تا باتوجه به احتیاج تان ، پاوربانک مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنید. این دستگاهها از لحاظ کاربرد و تکنولوژی بهکار برده شده در طراحی و تولید، به چند دسته مختلف تقسیم بندی میشوند.
-
پاوربانک مخصوص گوشی های هوشمند و تبلت ها
این مدل از پاوربانکها در ظرفیتهای گوناگون و با مقدار جریان و ولتاژ متناسب با گوشیهای هوشمند طراحی و تولید شدهاند که توانایی شارژ کردن باتری گوشی موبایل را دارند. منتها بایستی در نظر داشته باشید که با این مدل از پاوربانکها نمیتوانید لپتاپ هایتان را شارژ کنید.
-
پاوربانک مخصوص لپتاپ
این مدل از پاوربانکها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتریهای حجیم لپتاپ ها را در اختیار افراد قرار میدهند. بیشتر پاوربانکهای بازار شامل ولتاژ ۵ ولت هستند.
-
پاوربانک سولار
پاوربانکهای سولار یا همان خورشیدی، دوست دار طبیعت می باشند و قابلیت شارژ پاوربانک توسط انرژی خورشیدی را دراختیار اشخاص قرار میدهند. این مدل از پاوربانک ها برای اشخاصی که قسمت بسیاری از زمان خود را در سفرهایی با عدم دسترسی به برق شهری سپری میکنند، این پاور بانک گزینه بسیار مناسبی برایشان می باشد. پاوربانک های سولار به علت بهره گیری از انرژیهای تجدیدپذیر، جزء محصولا های دوستدار محیطزیست محسوب میشوند.
-
پاوربانک هوشمند
خروجی ولتاژ و جریان این مدل از پاور بانک ها، متناسب با احتیاج باتری دستگاه قابل تنظیم می باشد و باتوجه به نوع دستگاه، قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است.
یک پاور بانک خوب چه خصوصیت و ویژگی هایی دارد؟
همه ی پاوربانک ها با هدف خاصی طراحی و تولید شده اند. پاوربانکها از لحاظ ظرفیت باتری، طراحی بدنه، پورتهای خروجی و ورودی و نیز تکنولوژی های شارژی که ارائه میکنند با یکدیگر متفاوت و مختلف هستند. براین اساس قبل از اینکه بخواهید یک پاور بانک تهیه کنید، حتماً بایستی خصوصیت و ویژگیهای آن را بررسی کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
-
ظرفیت پاور بانک
ظرفیت پاور بانکها با میلیآمپر ساعت (mAh) نمایش داده میشود. این ظرفیت مقدار شارژی بوده که میتواند در اختیار دستگاههای الکترونیکی شما قرار بدهد. یعنی هر مقدار ظرفیت یک پاور بانک بیشتر باشد، با هر بار شارژ کامل میتواند ، دستگاه های بیشتری را شارژ کند. پاور بانکها اصولا ظرفیتی بین ۳ هزار الی بیش از ۲۰ هزار میلیآمپر ساعت دارند. به عنوان مثال در صورتی که یک پاوربانک ۱۰ هزار میلیآمپر ساعتی را خریداری کنید و ظرفیت باتری گوشی شما ۳ هزار میلیآمپر ساعت باشد، میتواند چیزی حدود ۳ بار ، به صورت کامل گوشی شما را از ۰ تا ۱۰۰% شارژ کند. توجه داشته باشید که هر مقدار ظرفیت یک پاوربانک بیشتر باشد، وزن آن نیز بیشتر میشود.
-
پورتهای خروجی و ورودی
بر روی هر پاور بانک امکان دارد که چندین پورت ورودی برای شارژ خود پاور بانک و نیز چندین پورت خروجی برای شارژ کردن گوشی و یا تبلت شما وجود داشته باشد. براین اساس زمان خرید پاور بانک توجه داشته باشید که میخواهید چه دستگاهی را شارژ کنید و سپس متناسب با آن ، پاوربانک مورد احتیاج خود را خریداری کنید. بعضی از پاور بانکها دو یا حتی سه پورت خروجی را در اختیار افراد قرار میدهند که به آنها اجازه میدهد تا بتوانند به شکل همزمان چند دستگاه مختلف خود را شارژ کنند. برخی دیگر از پاوربانک ها هم فقط شامل یک پورت خروجی هستند.
-
پورت USB-A
پورت USB-A رایجترین پورت برای ورودی دستگاههای پاور بانک بوده که از ۱۵ سال گذشته در دستگاههای گوناگونی مورد بهره گیری قرار میگیرد. چنانچه شارژری دارید که به این پورت مجهز است، میتوانید پاور بانکی را خریداری کنید که به این ورودی مجهز باشد.
-
پورت microUSB
پورت کوچک میکرویو اس بی هم یکی دیگر از رایجترین پورتهایی بوده که میتواند هم به شکل ورودی و هم خروجی بر روی پاور بانکها وجود داشته باشد. این پورت بر روی بسیاری از دستگاهها مانند مودمهای جیبی، دستههای بازی، اسپیکرهای بلوتوثی ، گوشیهای قدیمی و… وجود دارد.
-
پورت USB-C
از آنجایی که این پورت USB-A توان محدودی به همراه دارد، با روی کار آمدن نسل جدید این پورت که USB-C نامیده میشود، خلا سرعت را پر خواهد کرد. یکی از جدیدترین پورتهای یو اس بی که میتواند ورودی و خروجی با سرعت و توان بالا را در اختیار اشخاص قرار دهد ، پورت تایپ سی می باشد. این پورت که به شکل گسترده برروی دستگاههای جدید قرار گرفته، میتواند در کنار گوشیها و تبلتها، حتی بعضی از لپ تاپهای مجهز به این ورودی را هم شارژ کند.
-
شارژ بیسیم
با توجه به فراگیر شدن پشتیبانی از تکنولوژی شارژ بیسیم از طریق دستگاههای الکترونیکی مانند گوشیهای هوشمند، ساعتهای هوشمند و هدفونهای بدون سیم، تولیدکنندگان پاور بانکهایی را طراحی کردهاند که میتواند به شکل بدون سیم دستگاه شما را شارژ کند. پورت ورودی پاور بانک های بدون سیم هم USB-A یا USB-C بوده که میتوانید با بهره گیری از یک سیم و اتصال به آداپتور شارژ، آنها را شارژ کنید. برخی اوقات یک پاوربانک نیز میتواند به شکل باسیم و هم به شکل وایرلس دستگاه شما را شارژ کند. در صورتی که پاوربانکی از شارژ بی سیم پشتیبانی کند بر روی آن عبارت Qi وجود دارد.
-
فناوری های شارژ در پاور بانکها
بعضی از پاور بانکها میتوانند با سرعت و توان بسیار بالایی گوشی موبایل ، تبلبت و سایر دستگاه هایتان را شارژ کنند. این تکنولوژی به شما اجازه میدهد تا درست مانند یک آداپتور شارژ پر سرعت بتوانید در هر کجا و هر زمانی، موبایلتان را در سریعترین حالت ممکن شارژ کنید.
-
تکنولوژی Power Delivery
یکی دیگر از تکنولوژی های شارژ سریع که در بعضی از پاور بانکها مورد بهره گیری قرار میگیرد، فناوری Power Delivery می باشد. وجود تکنولوژی در یک پاور بانک به معنای این است که آن پاوربانک میتواند انواع دستگاههای مختلف شما را مانند گوشی، تبلت ، لپ تاپ و… را با سرعت بسیار بالایی شارژ کند.
بهترین مارک پاوربانک موجود در بازار
در صورت کلی میتوان گفت پاوربانک های شیائومی ، راوپاور ، روموس ، تی پی لینک ، انرجایزر و کانفلون جزء بهترین مدل های پاور بانک موجود در بازار ایران محسوب می شوند .
راهنمای خرید بهترین پاوربانک
-
ظرفیت پاوربانک
یکی از مهمترین و اساسی ترین موضوع هایی که قبل از خرید پاوربانک بایستی به آن توجه داشته باشید، ظرفیت پاوربانک بوده که با واحد میلیآمپرساعت (mAh) محاسبه میشود. بهتر است قبل از خرید پاوربانک ابتدا بدانید که به چه ظرفیتی از پاوربانک احتیاج دارید.
-
شدت جریان
علاوه بر محاسبهی ظرفیت مورد احتیاج، بایستی به شدت جریان خروجی پاوربانک هم توجه کنید. زمانی که شدت جریان بیشتری در پورتهای خروجی پاوربانک وجود داشته باشد، قطعا بر سرعت شارژ شدن نیز تأثیر میگذارد.
-
نوع اتصال
توجه داشته باشید پاوربانکی که خریداری میکنید باید با توجه به نوع کابل شارژر دستگاه تان باشد. پورت های ورودی و خروجی یک پاور بانک امکان دارد microUSB، USB-A، USB-C و یا لایتنینگ باشد.
-
مدت زمان شارژ شدن پاوربانک
یکی از موضوع های مهم و اساسی دیگر سرعت شارژ شدن باتری خود پاوربانک می باشد. اکثر پاوربانکها با کابل یو اس بی به آسانی شارژ میشوند؛ اما بعضی اینجوری نیستند. برای آگاهی به سرعت شارژ باتری پاوربانک بایستی ولتاژ ورودی آن را بررسی کنید.
-
شدت جریان هوشمند
با توجه به تنوع گجتهای هوشمند قابل شارژ، شرکتهای تولیدکنندهی پاوربانک، به گسترش تکنولوژی های پیشرفتهای برای تنظیم مقدار جریان خروجی با توجه به احتیاج پرداختهاند که میتواند جریان ایدئال دستگاههای گوناگون را تأمین کند.
-
شارژ بیسیم
فقط در صورتی که گوشی موبایل شما از این خصوصیت پشتیبانی میکند، بهتر است بهدنبال پاوربانک وایرلس باشید.
-
ابعاد پاوربانک
ابعاد پاوربانک نیز یکی از موضوع های مهمی بوده که زمان خرید بایستی به آن توجه داشته باشید.
خرید اینترنتی پاوربانک
در دنیای امروز بسیاری از اشخاص خرید های خود را به صورت اینترنتی انجام میدهند تا پشت ترافیک های سنگین شهر نمانند. در صورتی که شما نیز قصد خرید بهترین پاوربانک موجود در بازار را دارید ، با مراجعه به سایت zibokala.com می توانید محصول مورد نیاز خود را انتخاب و با بهترین قیمت خریداری کنید.